Driftinformation direkt till din telefon

Du vet väl att du kan få driftinformation från Wexnet direkt i din telefon via DIO-appen. Genom att ange ditt postnummer får du information som gäller för dig.

Här kan du ladda ner appen:

Googleplay

Appstore 

Eller sök på ”Dio”.

När du har laddat ner den anger du Wexnet som operatör samt ditt postnummer. Därefter kommer du att få meddelande till mobilen vid eventuella driftstörningar. Kom ihåg att tillåta push-notiser för att du ska bli uppmärksammad på informationen.

______

DIO är en tjänst framtagen av Post- och telestyrelsen för att underlätta utbytet av driftsinformation mellan operatörer inom den svenska telecomsektorn. Denna app har nyligen tagits fram för att också förmedla driftsinformation till slutkunder, privatpersoner och företag.