Wexnet

Roligare fritid med Wexnet

  • Välfärd
  • Internet
  • TV/Film
  • Telefoni

Klicka på de olika knapparna ovan för att få veta mer om alla fördelar med fiber.

TV/Film

Se vad du vill, när du vill. Att få digital-TV via vårt öppna stadsnät är det modernaste och smidigaste sättet att se på TV.

Med bredbands-TV är mottagningen perfekt, sändningarna klarar de krav som HDTV-formatet ställer och du ser på TV utan att kopplingen buffrar.

Du får tillgång till ett större kanalutbud där du själv väljer vilka kanaler du vill ha. På så sätt skapar du din egen TV-tablå beroende på när du vill se dina favoritprogram. Dessutom har du en egen videobutik direkt i din TV via Video on demand.

Enkelt att installera

För att se TV via ditt bredband behövs bara en speciell digitalbox som du kopplar mellan din switch (kommunikationsfördelare) och din TV. TV:n ansluts till digitalboxen med en vanlig SCART-/HDMI-kontakt. Mellan switchen och digitalboxen ansluter du en vanlig nätverkssladd.

Öppna upp för fler TV-tjänster

Med bredbands-TV kan du använda fler tjänster i din TV. Du kan exempelvis spela spel eller hyra film direkt på din TV.

HDTV

Bredbands-TV är byggt för framtiden och har den kapacitet som krävs för att leverera HDTV. Titta bland våra leverantörer för att hitta det kanalpaket som passar just dig bäst!

 

Internet, tv och telefoni
– du väljer själv

En fördel med Wexnet är att du själv kan bestämma vilka tjänster och vilken tjänsteleverantör du vill ha när det gäller internet, tv och telefoni