Vi är Wexnet

På Wexnet bygger vi fiber för framtiden. En bra uppkoppling blir mer och mer avgörande i vår vardag. Vi vill ge dig möjlighet till snabbt bredband oavsett var du bor! Tack vare vårt samhällsuppdrag kan vi engagera oss långsiktigt. Dessutom har vi kunskapen och tekniken som krävs för att utföra uppdraget fullt ut. Vi siktar högt – målet är att nära 100 procent av alla hushåll och företag i vår region ska ha möjlighet till fiber.

 

Här är några av oss som arbetar med att leverera bredband via fiber till dig:

 hakan Håkan Halléhn
Kundansvarig

Uppdrag: Jag sköter kontakter med kunder och är ute och informerar om olika projekt som vi genomför. Kontakta mig om du har frågor kring bredband via fiber från Wexnet.

 eva Eva Gustavsson
Marknadsassistent

Uppdrag: Jag samordnar information mellan Wexnet och kunden, samt våra kontakter med samarbetspartners och entreprenörer som utför uppdrag åt oss. Utöver det har jag ansvar för fakturering av beställningar och anslutningar.

 dan Rikard Åkerlund
Nätansvarig

Uppdrag: Jag ansvarar för allt som kopplas fysiskt till och från vårt fibernät, vilket innebär en hel del nätplanering. Jag håller också vår fiberdokumentation uppdaterad för att vi ska kunna ge våra kunder bästa möjliga service.

 teddie Teddie Aronsson
Kommunikationstekniker

Uppdrag: Jag arbetar med konfigurering av utrustningen i nätet och ser till att driften fungerar som den ska.

 linda Linda Sonnbjer
Administratör

Uppdrag: Jag arbetar med kundfrågor, som löpande nätavgifter och eftermarknad. Det innebär att jag hjälper kunder med behov som uppstår efter att de blivit kunder, allt för att kundupplevelsen ska bli så bra som möjligt.