Här bygger vi!

Pågående projekt

Vi arbetar ständigt med att förse privatpersoner och företag i Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö med bredband via fiber.

Det byggs hela tiden nya bostadsområden och flerfamiljshus och kravet på bredband via fiber till nya bostäder är stort. Vi ansluter hela tiden nya bostäder. Utöver nybyggnation och mindre anslutningar gör vi även större projekt där vi ansluter hela samhällen. Nedan kan du läsa lite kort om de större projekt som vi arbetar med just nu. 

Ryd

Ryd

Just nu arbetar vi med ett projekt för att ansluta hela Ryds tätort till fiber. De första kunderna kommer att vara anslutna i juni 2017. Hela tätorten kommer att vara ansluten under 2017.

Eftersom vi nu bygger ut hela tätorten så kan även du som ännu inte har beställt fiber göra det när du är redo.

Linneryd

Linneryd

Grävarbetet för att förse Linneryds tätort med fiber är i full gång. Vi beräknar att ha kopplat in alla till den sista november 2017.

 

Eftersom vi nu bygger ut hela tätorten så kan även du som ännu inte har beställt fiber göra det när du är redo.

 

Asa

Asa

Sedan juni 2016 arbetar vi med byanätsprojekt i Asa. Projektet syftar till att ge 150 hushåll möjlighet att ansluta sig till vårt fibernät. Grovprojektering och marknadsinsatser har genomförts och just nu pågår upphandling.

Tack vare bidrag från länsstyrelsen är projektet möjligt att genomföra.