Välj tjänster och beräkna din månadskostnad med Wexnet

Nedan finns exempel på de tjänster du kan välja mellan när du har en anslutning till Wexnets fibernät. Tjänsterna presenteras med leverantörernas lägsta ordinarie priser. Vi reserverar oss för dagsaktuella prisförändringar. Välj tjänster nedan och följ direkt ditt kostnadsförslag i tabellen till höger. Observera att det slutgiltiga priset vid beställning kan skilja sig från kostnadsförslaget beroende på dina val. Vill du se samtliga tjänster och dess aktuella priser, eller beställa tjänster gör du det under rubriken ”Priser”.

Internet

100 Mbit/s ner - 10 Mbit/s upp
95 kr/mån

Ett snabbt abonnemang där du får mycket för pengarna. Se på filmklipp eller ladda ner filer med mera i hög hastighet. Snabb hastighet med 100 Mbit/s för nedladdning medan uppladdningshastigheten är sänkt till 10 Mbit/s. För tillfället den vanligaste valda tjänsten hos våra kunder.

Läs mer
100 Mbit/s ner - 100 Mbit/s upp
125 kr/mån

För dig med höga krav på hastigheten.100 Mbit/s i båda riktningarna gör att du skickar data lika snabbt som du tar emot. Perfekt för dig som till exempel arbetar på distans eller strömmar TV i HD, spelar online eller laddar/skickar stora filer.

Läs mer
250 Mbit/s ner- 250 Mbit/s upp
185 kr/mån

För dig som vill surfa supersnabbt, ladda ner stora filer, strömma film i full-HD, spela online på flera enheter samtidigt. Arbetar du hemifrån kan det här vara ett bra val. Ett kraftfullt alternativ för dig som söker något utöver det vanliga.

Läs mer
500 Mbit/s ner - 500 Mbit/s upp
299 kr/mån

För dig med extra höga krav. Den här hastigheten klarar av riktigt tung trafik från flera personer samtidigt. Kanske jobbar du hemifrån och behöver ladda upp väldigt tunga filer. Är ni många i familjen som laddar upp videos, streamar film och musik och spelar onlinespel hela kvällarna. För dig som andas och lever online helt enkelt.  

Läs mer
1000 Mbit/s ner - 100 Mbit/s upp
429 kr/mån

I dagsläget det snabbaste bredbandet som finns på marknaden för privatpersoner. Du kan obegränsat ladda upp och ned mycket stora filer och är alltid uppkopplad. Passar dig som ställer högsta krav på anslutningen, arbetar med flera datorer/enheter, laddar ned och upp musik, film och tunga filer, spelar online-spel, strömmar musik, TV-play och film i HD. Det är viktigt att tänka på att det ställer krav på din egen utrustning för att kunna uppnå maximal effekt av bredbandet.

Läs mer

TV

Tv-abonnemang basutbud
219 kr/mån

Observera att det finns många olika TV-abonnemang att välja mellan där ditt intresse ofta styr vad du väljer, till exempel sport- eller filmkanaler. Priserna skiljer sig mycket mellan de olika kanalutbuden. För att se aktuella kanalpaket och kampanjerbjudanden gå in på samarbetspartners och titta vad som passar dig bäst.

Läs mer
Tv-abonnemang
399 kr/mån

Här ger vi ett exempel på ett kanalpaket för dig som vill ha ett stort kanalutbud med över 40 kanaler, faktaprogram, underhållning för både stora och små, sport och de senaste tv-serierna. Engångsavgift är ej inräknat. Observera att det finns många olika TV-abonnemang att välja mellan där ditt intresse ofta styr vad du väljer. Priserna skiljer sig mycket mellan de olika kanalutbuden. För att se aktuella kanalpaket och kampanjerbjudanden gå in på tjänster och priser och titta vad som passar dig bäst.

Läs mer

Telefoni

Telefonabonnemang
39 kr/mån

Exempel på priorierad Ip-telefoni där bara den fasta avgiften är inkluderad (inga samtalskostnader ingår). Eventuell engångsavgift är exkluderad.

Läs mer

Prisförslag per månad

Använder du ROT-avdrag?

Så här skulle din prisbild kunna se ut:

Delbetalning av
fiberanslutning

0:-

Nätavgift

150:-

Internet (från)

0:-

Telefon (fast avgift)

0:-

TV

0:-

Din totala kostnad
per månad

150:-


Prisförslaget är beräknat exklusive anslutningsavgiften till Wexnet.

Nu vet du vad din månadskostnad skulle kunna bli. Kanske är det dags att beställa en fiberanslutning till ditt hem

Sök på din adress för att få reda på om du har möjlighet att ansluta dig till fiber.

Redo att beställa tjänster? Hela vårt utbud hittar du här