Företagstjänster

Vi erbjuder dig som företagare många olika lösningar, allt från vanliga internettjänster till kapacitet och svartfiber med mera.

Företagstjänster

Öppet stadsnät med stor valfrihet. Att ansluta er till Wexnets öppna stadsnät ger er största möjliga valfrihet, men också maximal effekt till minimal kostnad.

Öppet stadsnät

Vårt öppna stadsnät ger dig största möjliga valfrihet, men också maximal effekt till minimal kostnad. Med fiber får du ett stabilt nät med hög kapacitet – något som framtidssäkrar din datakommunikation en gång för alla.

Wexnet är ett öppet stadsnät där du själv väljer tjänsteleverantör efter ditt företags behov. Det innebär att ni slipper betala för tjänster som ni inte har användning för. I nuläget har vi ett 20-tal leverantörer av företagstjänster, men vi arbetar ständigt för att utveckla stadsnätet och leverantörerna i det.

Öppet nät företag

Vår bastjänst för företag heter Öppet nät företag. Önskar du utökad säkerhet för din anslutning kan du komplettera med vår tilläggstjänst Öppet nät företag plus för 600 kr/månad. Öppet nät företag plus innebär bland annat att du får en övervakad CPE samt att du får möjlighet att komma i direktkontakt med vår support via telefon och e-post.

 

Här kan du läsa mer om Öppet nät företag

Vad kostar det? 

Du betalar direkt till din tjänsteleverantör och beloppet beror på vilken tjänst och leverantör du valt. Besök tjänsteportalen för att se vad du kan välja mellan

Kontakta oss för att få veta mer

Kontakta oss så hjälper vi er med en skräddarsydd offert. Vår rådgivning är så klart kostnadsfri foretag@wexnet.se.

Redo att ansluta till fiber?

Redo att ansluta till fiber?

Här får du reda på hur det går till att ansluta ditt företag till stadsnätet. 

Anslut företag