Kundansvarig

Kundansvarig

Om arbetsplatsen

Wexnet erbjuder bredband på flera orter i Kronobergs län och äger bredbandsinfrastruktur i de fyra kommunerna Växjö, Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö. I Wexnets öppna stadsnät råder fri konkurrens mellan leverantörerna och kunden väljer själv tjänsteleverantör utifrån önskemål och behov. Genom vår öppna fiberinfrastruktur skapas samhällsnytta för företag och hushåll. Wexnet är ett dotterbolag till Växjö Energi.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi stärka upp med ny kundansvarig till vårt säljteam! På Wexnet levererar vi med hög kvalitet, ger branschens bästa service och vi säljer bra produkter. Vi har fokus på varje kunds behov och önskemål och vet när och hur vi ska lyssna, ställa frågor och kommunicera på bästa sätt. Vi är ett bra team som har kul på jobbet! Som kundansvarig blir du Wexnets ansikte utåt vid försäljning av framförallt stadsnätet och dess produkter till våra målgrupper, exempelvis bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och villaägare. Försäljning av Växjö Energis övriga produkter, såsom energitjänster, fjärrvärme och fjärrkyla ingår också i vårt uppdrag. Du kommer att arbeta med allt från inledande samtal, besök hos kunder, upprättande av underlag för installation, framtagande av kostnadsunderlag, säljkalkyler samt upprättande av installationsoffert och avtal. Vi vill även att du är en del
i att föra vår produktutveckling framåt.

Kvalifikationer

Du är kommunikativ och inspirerande och trivs med utmaningar där du får använda din kreativitet. Du drivs av att utifrån kundnytta hitta och utveckla affärsmöjligheter och har ett förtroendeskapande sätt där lyhördhet och nyfikenhet är ledord. Det är viktigt för dig att hålla vad du lovar, har ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att ro affären i hamn. Hos oss är det viktigt att du trivs med att jobba tillsammans med andra, har kul på jobbet och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vi vet inte exakt hur din bakgrund ser ut, men vi ser gärna att du har en akademisk bakgrund och/eller relevant erfarenhet av kundrelationsarbete och kundutveckling. Erfarenhet från bredbandsbranschen är meriterande. B-körkort är ett krav.

Ingen erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast: 2019-03-24
Referensnummer: VEAB 5/19

Gör en digital ansökan via denna länk.

Sista ansökningsdag är den 24 mars

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktpersoner

Peter Eklund, Sektionschef

Telefon 0470-77 51 87

E-post peter.eklund@wexnet.se

 

Malin Lundmark, Personalutvecklare

Telefon 0470-77 51 04

E-post malin.lundmark@veab.se

 

Facklig företrädare

Facklig företrädare för SEKO, SACO, Vision eller Ledarna nås via Växjö Energis kundtjänst på telefon 0470-70 33 33.

 

Övrigt

Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Växjö Energi är en del av Växjö kommun.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan.

Välkommen med din ansökan!