Vårt lokala engagemang

För oss på Wexnet är det en självklarhet att på olika sätt försöka bidra till att utveckla lokalsamhället. Vi vill vara nära våra kunder. Därför engagerar vi oss gärna i aktiviteter och organisationer som berör människor just här i vår region.

”Utan uppkoppling hade all utveckling stannat av”

”Utan uppkoppling hade all utveckling stannat av”

När Furuby IF renoverade sina gamla lokaler satsade man samtidigt på en framtida mötesplats och att dra in fiber var en självklarhet. Vi har pratat med Alexander Ekelöf, vice ordförande i Furuby IF som berättar mer om satsningen.

Naturlig mötesplats i en uppkopplad vardag

Teknikintresset har tagit eleverna till VM

Teknikintresset har tagit eleverna till VM

Ett brinnande intresse för teknik har tagit ett tiotal elever på Fagrabäckskolans Natur och teknikinriktning hela vägen till VM i Detroit. Laget, som kallar sig NoT- Crackers, ska delta i FIRST LEGO League som är en av världens största tekniktävlingar för barn och ungdomar.

Läs mer om NoT-Crackers

Viktigt med en aktiv fritid

Viktigt med en aktiv fritid

Det går snabbt och precist. Bollar flyger i luften och snabba fötter på den gröna gräsmattan blandas med skratt och ryggdunk. Trots att det är i slutet av mars och borde vara vår är vinden hård och luften kall – men det gör inget, det är onsdag kväll och fotbollsträning för grabbarna i Östers P15 och stämningen är på topp.

Wexnets sponsring gör skillnad

De utövar sin passion under skoltid

De utövar sin passion under skoltid

Tänk att få hålla på med din passion på skoltid! Det får eleverna på Teknikums e-sportsinriktning göra. 2,5 timmar i veckan coachas de i spelet Counter Strike och utöver det får de individbaserad träning med en idrottslärare.

De utövar sin passion under skoltid

Sponsring

Sponsring

Sponsring och samarbeten med det lokala föreningslivet är en viktig del i vårt samhällsengagemang. Vi stöttar såväl enskilda evenemang som kulturföreningar, byalag och en lång rad idrottsklubbar. Små och stora satsningar för framtiden – både för oss och för dem som är aktiva i föreningarna.

 

Ansök om sponsring