Vårt lokala engagemang

För oss på Wexnet är det en självklarhet att på olika sätt försöka bidra till att utveckla lokalsamhället. Vi vill vara nära våra kunder. Därför engagerar vi oss gärna i saker som berör människor just här i vår region.

Sponsring

Sponsring

Sponsring och samarbeten med det lokala föreningslivet är en viktig del i vårt samhällsengagemang. Vi stöttar såväl enskilda evenemang som kulturföreningar, byalag och en lång rad idrottsklubbar. Små och stora satsningar för framtiden – både för oss och för dem som är aktiva i föreningarna.

 

Ansök om sponsring

Demolägenhet – sjukvårdsnära tjänster

Digitala välfärdstjänster via fibernätet ökar tryggheten i hemmet för många äldre. Tillsammans med Region Kronoberg, Växjö kommun och Växjöbostäder har vi utrustat en demolägenhet för sjukvårdsnära tjänster. Där visar vi bland annat andra kommuner hur digitala trygghetslarm, digital nattillsyn, automatiserat ledljus, digital spisvakt och mycket annat fungerar i praktiken.

WEX3M

WEX3M

Växjös största LAN har på bara ett par år vuxit fram till en viktig digital arena och mötesplats för ungdomar som delar intresset för datorspel. WEX3M arrangeras av kommunens fritidsgårdar under några dagar och nätter i påskveckan varje år. Vi på Wexnet är huvudsponsor och stöttar LAN:et med bland annat uppkoppling.