Teknikprylarna som gör mamma glad på Mors dag

På söndag är det Mors dag och varför inte passa på att uppvakta mamma med en smart teknikpryl i år? Här ger vi dig tips på prylar som kan passa mor på dagen.

 • Trådlös laddare
  Har din mamma en av de nya smarta mobilerna? Då är det bara att ladda på! Smidigt och elegant med en laddplatta att lägga mobilen på och slippa leta efter vägguttag. Perfekt när hon är på offentliga platser och behöver laddning!

 • Aktivitetsarmband
  Är mamma intresserad av hälsa och träning? Då är ett aktivitetsarmband en bra present! Med ett sånt får mamma stenkoll på sin hälsa. Ett aktivitetsarmband behöver varken vara så dyrt eller svårt att komma igång med och hon får koll på allt från hur många steg hon har gått till hur hon sover och vilken puls hon har.

 • Personligt skal
  Ett snyggt skal till mobiltelefonen skyddar inte bara telefonen utan kan också bli personligt om du själv väljer en design som du tycker passar din mamma. Som att köpa en fin tröja, men den här kan omöjligt vara fel i passformen!

 • Trådlös högtalare
  En trådlös högtalare är perfekt att ta med sig på picknicken, stranden eller till sommarstugan i sommar.

 • Få koll på brillorna
  Är din mamma den som dagligen springer runt i hela huset på jakt efter sina glasögon? Då kan en GPS-tracker som fästs på glasögonens karmar vara en bra present. Med hjälp av en app kan din mamma sedan se var glasögonen är och få dem att låta i 80 dB för att lättare hitta dem.

2019-05-21