Flerbostadshus

Med en fiberanslutning via Wexnet är din fastighet redo för samhällets digitala utveckling och modern kommunikation. De boende får möjlighet att välja mellan flera olika prisvärda och högkvalitativa tjänster och du som fastighetsägare kan koppla på en rad smarta tjänster som gör fastigheten extra attraktiv och minskar dina utgifter. En god investering för framtiden helt enkelt.

Vad kostar det?

Kostnaden för att ansluta din fastighet varierar beroende på avståndet till anslutningspunkten. Anslutningskostnaden är vanligtvis låg eftersom Wexnets fibernät är väl utbyggt i alla fyra kommuner. Finns det ett befintligt fastighetsnät i fastigheten kan vi koppla på oss på det. Finns det inte redan ett fastighetsnät hjälper vi gärna till att bygga det. Kontakta någon av våra kundansvariga på salj@wexnet.se för att ta reda på förutsättningar för just din fastighet.

Anpassade för BRF och samfällighet

Tjänster

Så ansluter du din fastighet

Anmäl intresse

1

Anmäl intresse

Anmäl ditt intresse genom att skicka ett mejl till salj@wexnet.se, så ser vi över vilka förutsättningar som finns för fin fastighet.

Genomgång och offert

2

Genomgång och offert

Vi går igenom vilka förutsättningar som finns och vilka behov du har. Efter mötet skickar vi en offert till dig. När du bestämt dig för att gå vidare med installationen skriver du på avtalet och skickar tillbaka det till oss.

Uppstart

3

Uppstart

Vi träffas för att ta fram en tidsplan samt diskuterar tekniska detaljer, nyckelhantering och leveranstid.

Installation och leverans

4

Installation och leverans

Vi utför installationen. Samtidigt som Wexnets fibernät ansluts till din fastighet installeras ett fastighetsnät med fiber till varje lägenhet. Wexnets switch sätts upp, vanligtvis i källaren. Till den kommer fibern in och dit dras även fastighetsnätet. I varje lägenhet placeras en switch och ett eget uttag i switchen. När allt är installerat och klart levererar tjänsteleverantörerna den utrustning som beställts av dig som hyresvärd eller av dina hyresgäster.

Boende kommer igång med tjänster

5

Boende kommer igång med tjänster

De boende beställer och kommer igång med sina tjänster. Behöver de hjälp med att komma igång så har vi samarbetspartners som de kan kontakta.

Samarbetspartner för installation