Betalsätt

Förenkla dina betalningar – betala med e-faktura eller e-postfaktura. Tryggt, säkert och snällt för miljön. Läs mer och anmäl ett betalsätt som passar dig.

Betala med Kivra

Wexnet är anslutna till Kivra. Är du registrerad hos Kivra skickar vi dina fakturor dit istället, om du inte har valt något annat faktureringssätt. Du betalar fakturan genom att koppla ditt bankkonto till Kivra.

Vill du hellre få din faktura från oss på papper kan du logga in på Kivra och ändra dina inställningar.

Kivra är en digital brevlåda där du kan betala dina fakturor från anslutna företag och myndigheter direkt i Kivra. Allt är digitalt och samlat på ett och samma ställe. Kivra är gratis, säkert och dessutom riktigt bra för miljön.

Mer information om Kivra på Kivras webbplats

E-faktura

Med e-faktura sköter du betalningen via din internetbank. När du loggat in i din internetbank kontrollerar och godkänner du fakturan för betalning. E-faktura går utmärkt att kombinera med autogiro. Du anmäler dig smidigast via din internetbank.
Länkar till några av största bankerna i Sverige:
Swedbank
Nordea
Länsförsäkringar
Handelsbanken
SEB

E-postfaktura

Du får en pdf-faktura till din e-postadress varje månad. Du anmäler genom att fylla i ett formulär.

Autogiro

Med autogiro dras pengarna automatiskt från ditt bankkonto, du ser själv till att det finns pengar på kontot när pengarna dras. Det är kostnadsfritt och går utmärkt att kombinera med e-faktura.

Enklast tecknar du autogiro direkt via din internetbank. Du kan även teckna autogiro här.
Länkar till några av största bankerna i Sverige:
Swedbank
Nordea
Länsförsäkringar
Handelsbanken
SEB

 

Anmäl e-faktura eller e-postfaktura

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Wexnet. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.
Dela upp din betalning

Dela upp din betalning

Vill du dela upp betalningen på flera månader? Du som ansluter din fastighet till fiber kan dela upp betalningen. Välj en avbetalningsplan på 6, 12 eller 24 månader.

Läs mer