Företag

Lösningar för alla behov

Vi har lösningar som passar både det stora och lilla företaget. Hos oss får ni en personlig kontakt med lokal kännedom som hjälper er att hitta den bästa lösningen för just er. Med en anslutning till vårt öppna nät får du tillgång till produkter som internet, kapacitet, svartfiber och tillgång till operatörshotell med vår tjänst colocation. Vi kan även erbjuda förbindelser med åtta andra stadsnät i södra Sverige genom samarbetet i Sydlänk.

Våra företagstjänster

Samverkan för det digitala samhället

Satsning för att hjälpa småföretagare att utvecklas med IoT-teknik

Satsning för att hjälpa småföretagare att utvecklas med IoT-teknik

Tillsammans med Linnéuniversitet och Kalmar Energi deltar Wexnet i en storsatsning som vill ge små och medelstora företag i Kronobergs och Kalmar län ökad kunskap om möjligheterna med Internet of Things (IoT). Genom att testa och utveckla nya idéer och produkter kan företag effektivisera sin verksamhet och skapa nya affärsmodeller.

Läs mer

IoT med Stadshubbsalliansen

IoT med Stadshubbsalliansen

Genom medlemskap i StadshubbsAlliansen driver vi ett trådlöst nätverk för IoT i Alvesta, Tingsryd, Lessebo och Växjö. Vi använder tekniken LoRaWAN som är ett energieffektivt alternativ till traditionella mobilnät.

Läs mer

Tillgång till hållbar och framtidssäker fiber i södra Sverige

Tillgång till hållbar och framtidssäker fiber i södra Sverige

Sydlänk erbjuder fiberförbindelser i södra Sverige på ett enkelt och tryggt sätt. Bakom Sydlänk står idag nio lokala och starka stadsnät som tillsammans täcker 17 kommuner.

Men Sydlänk är mer än så. Genom nära samverkan med övriga stadsnät i södra Sverige är målet att vara heltäckande i hela regionen. Med en enda kontakt når kunderna fiberförbindelser i hela södra Sverige.

Läs mer