Företag

Att ansluta till fiber skapar möjligheter för företag att arbeta smart och effektivt med datakommunikation. I vårt öppna stadsnät kan ditt företag växa i takt med samhällets digitala utveckling. Fiberkabeln som ansluts kan praktiskt taget transportera hur mycket information som helst.

Tjänster som förenklar kommunikation

Wexnet erbjuder fiber till företag i Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö kommun. Vårt öppna stadsnät erbjuder flera olika kommunikationslösningar som förenklar och effektiviserar ert arbete. Vi erbjuder fibertjänster som svartfiber, kapacitet och våglängd.

Öppet stadsnät betyder att du väljer fritt vilken leverantör du vill ha för bredband, tv, smarta tjänster och telefoni. Välj en anslutning med hastigheter upp till 500 Mbit/s och den servicegrad som passar ditt företag.

Vi finns nära dig

Hos oss får du en personlig kontakt. Våra kundansvariga är proffs på vilka lokala förutsättningar som finns och hjälper dig att hitta den bästa lösningen. 

Stabilt och driftsäkert

Wexnet jobbar hela tiden med att öka driftssäkerheten och tillgängligheten på våra tjänster. Vår tillgänglighet ligger på 99,991 % och vi övervakar nätet dygnet runt, årets alla dagar. Eftersom fibern är nergrävd i marken är den mindre känslig för störningar.

Läs om hur vi arbetar för ett stabilt fibernät

Anpassade för företag

Tjänster

Jag vill veta mer

Kul att du är intresserad av våra tjänster! Kontakta våra kundansvariga via e-post foretag@wexnet.se eller ring 0470-70 33 33, så undersöker vi möjligheterna med att ansluta din fastighet och tar fram en offert.

Kontakta oss