Skaffa fiber

Med en fiberanslutning via Wexnet är du redo för samhällets digitala utveckling och du får tillgång till en modern kommunikation. Du får möjligheten att välja mellan flera olika prisvärda och högkvalitativa tjänster från våra tjänsteleverantörer och en stabil och driftsäker uppkoppling. En god investering för framtiden helt enkelt.

Vad kostar det?

För att använda din fiberanslutning betalar du nätavgift till oss. Ordinarie nätavgift för privatpersoner är 150 kronor per månad oavsett hur många tjänster du använder. I vissa fall ingår nätavgiften i hyran. Nätavgiften täcker kostnaden för kapacitet i nätet, drift och underhåll.

Utöver nätavgiften betalar du för den tjänst du önskar. Beloppet beror på vilken tjänst och leverantör du valt. Besök tjänsteportalen för att se vad du kan välja mellan.

Höjd nätavgift från 1 januari 2023

Ordinarie nätavgift för privatabonnemang justeras till 180 kr per månad inklusive moms från och med den 1 januari 2023 med anledning av ökade kostnader för komponenter, material, logistik och energi i kombination av stigande räntor och som en följd av det rådande omvärldsläget.

Så ansluter du

Välj din boendeform