Jobba hos oss

Vi som arbetar här ser till så att du kan surfa, kolla på tv och streama musik samtidigt. På Wexnet bygger vi fiber för framtiden. Hos oss är medarbetarna bakom jobbet minst lika viktiga som det arbete de utför.

Med ömsesidig respekt ska vi hjälpas åt, styra mot samma mål och göra medvetna val som baseras på vår gemensamma värdegrund. Det är viktigt för oss att våra medarbetare närvarar i situationen, att man drar nytta av samverkan och att man vågar agera och utmana i syfte att förändra och förbättra. Känns detta viktigt även för dig, så kommer du att trivas hos oss!

Var med och utveckla morgondagens lösningar

Vi hjälper våra kunder att ta del av framtidens nya tjänster och möjligheter. Det innebär att vi är lösningsorienterade och jobbar proaktivt för att lösa framtidens behov. Vi vågar prova nya saker – oavsett om det gäller miljö, teknik eller något annat.

Kontakt

För att få veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att ringa eller skicka e-post till oss på personal@veab.se.

Lediga jobb

Datakommunikationstekniker

Datakommunikationstekniker

Vill du arbeta som datakommunikationstekniker inom Wexnets utvecklingssektion? Vi hoppas det, då vi nu erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med ny teknik tillsammans med drivna och tekniskt nyfikna kollegor. Bredden i arbetsuppgifterna och oförutsägbarheten i hur dagen kommer att se ut bjuder på ett omväxlande och kul arbete.

Läs mer och ansök

Kundansvarig

Kundansvarig

Vill du bli en av våra kundansvariga och ett av Wexnets ansikte utåt vid försäljning av framförallt stadsnätet och dess produkter? Som kundansvarig har du fokus på varje kunds behov och önskemål och vet när och hur du ska lyssna, ställa frågor och kommunicera på bästa sätt. Ta chansen att söka dig till ett bra team som har kul på jobbet!

Läs mer och ansök

Wexnet inspirerade till ändrade framtidsplaner

Wexnet inspirerade till ändrade framtidsplaner

Att plugga till brandingenjör var planen, men efter att Anton arbetat hos oss på Wexnet i nästan ett år ligger fokus på datateknik.

Läs mer

Spontanansökningar

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål? Då kan du registrera ditt CV i vår intressebank. Våra rekryterare går igenom intressebanken när det finns behov att anställa och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt CV hos vårt moderbolag Växjö Energi kommer det finnas lagrat i intressebanken i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen.

Skicka spontanansökning