Jobba hos oss

Vill du jobba på en riktigt spännande och utvecklande arbetsplats?

Jobba hos oss

Vi som arbetar här ser till så att du kan surfa, kolla på tv och streama musik samtidigt. På Wexnet bygger vi fiber för framtiden. Hos oss är medarbetarna bakom jobbet minst lika viktiga som det arbete de utför.

Med ömsesidig respekt ska vi hjälpas åt, styra mot samma mål och göra medvetna val som baseras på vår gemensamma värdegrund. Det är viktigt för oss att våra medarbetare närvarar i situationen, att man drar nytta av samverkan och att man vågar agera och utmana i syfte att förändra och förbättra. Känns detta viktigt även för dig, så kommer du att trivas hos oss!

Var med och utveckla morgondagens lösningar

Vi hjälper våra kunder att ta del av framtidens nya tjänster och möjligheter. Det innebär att vi är lösningsorienterade och jobbar proaktivt för att lösa framtidens behov. Vi vågar prova nya saker – oavsett om det gäller miljö, teknik eller något annat.

Kontakt

För att få veta mer om hur det är att arbeta på Växjö Energi är du välkommen att ringa eller maila oss på personal@veab.se.

Lediga tjänster

Om vi har lediga tjänster presenteras de nedan. 

Projektör

Projektör

Vi söker dig som vill ingå i projekteringsgruppen för Wexnets fiberstadsnät. Vi erbjuder ett utvecklande arbete där du får arbeta med ny teknik tillsammans med drivna och tekniskt nyfikna kollegor.

Läs mer

Wexnet inspirerade till ändrade framtidsplaner

Wexnet inspirerade till ändrade framtidsplaner

Att plugga till brandingenjör var planen, men efter att Anton arbetat hos oss på Wexnet i nästan ett år ligger fokus på datateknik.

Läs mer