Jobba hos oss

Vi som arbetar här ser till så att du kan surfa, kolla på tv och streama musik samtidigt. På Wexnet bygger vi fiber för framtiden. Hos oss är medarbetarna bakom jobbet minst lika viktiga som det arbete de utför.

Med ömsesidig respekt ska vi hjälpas åt, styra mot samma mål och göra medvetna val som baseras på vår gemensamma värdegrund. Det är viktigt för oss att våra medarbetare närvarar i situationen, att man drar nytta av samverkan och att man vågar agera och utmana i syfte att förändra och förbättra. Känns detta viktigt även för dig, så kommer du att trivas hos oss!

Var med och utveckla morgondagens lösningar

Vi hjälper våra kunder att ta del av framtidens nya tjänster och möjligheter. Det innebär att vi är lösningsorienterade och jobbar proaktivt för att lösa framtidens behov. Vi vågar prova nya saker – oavsett om det gäller miljö, teknik eller något annat.

Kontakt

För att få veta mer om hur det är att arbeta hos oss är du välkommen att ringa eller skicka e-post till oss på personal@veab.se.

Spontanansökningar

Spontanansökningar

Är du intresserad av att jobba hos oss men hittar ingen ledig tjänst som matchar dina önskemål? Då kan du registrera ditt CV i vår intressebank. Våra rekryterare går igenom intressebanken när det finns behov att anställa och kan då bjuda in dig att söka den aktuella tjänsten.

Om du registrerar ditt CV hos vårt moderbolag Växjö Energi kommer det finnas lagrat i intressebanken i tre månader, därefter finns det möjlighet att förlänga registreringen.

Skicka spontanansökning