Colocation

Förvara er utrustning tryggt i våra datahallar som är rustade med mycket hög säkerhet med välanpassade miljöer. Utrustningen i datahallarna fungerar även under omfattande strömavbrott eller andra krissituationer. Colocation passar dig som har behov av att placera, skydda och katastrofsäkra affärskritiska IT-system i välanpassade miljöer med hög tillgänglighet.

Så fungerar Colocation

Colocation innebär att ni hyr plats för er utrustning i någon av våra datahallar. På så sätt får ni en säker och trygg placering av er kommunikationsutrustning och era servrar. Datahallarna är upprättade med högt skalskydd, hög brandsäkerhet, redundans i alla ingående komponenter för teknisk försörjning och kontrollerat fysiskt tillträde. Temperatur och luftfuktighet regleras via en klimatanläggning, allt kablage ligger skyddat i ett installerat datagolv och larm- och passersystem skyddar anläggningen från obehöriga. Du får tillgång till din utrustning 24/7.

Priset baseras på hur mycket plats ni vill hyra. Du kan hyra alltifrån en eller flera rackunit till hela rack eller utrymme.

Det finns möjligheter med inplaceringar i andra noder inom Växjö, Tingsryd, Alvesta och Lessebo. Kontakta oss för mer information

Detta ingår

Colocation

Tillgång dygnet runt

Tillgång dygnet runt

Du har tillgång till din utrustning 24/7

Högt skalskydd

Högt skalskydd

Hög säkerhet för yttre faktorer som inbrott och brand.

Reservkraft

Reservkraft

Självförsörjande och helt oberoende av yttre faktorer som kraft- och kylförsörjning.

Redundans

Redundans

Alla ingående komponenter för teknisk försörjning är redundanta

Hållbar it med colocation

Hållbar it med colocation

Henrik Hartman är en av två kundansvariga som jobbar med colocation på Wexnet. Han berättar att de ser en ökad efterfrågan.

Läs om hållbar IT med colocation

Kontakta oss

Kontakta oss

Kontakta oss så hjälper vi dig med en lösning som passar ditt företags behov.

Henrik Hartman: 0470-77 51 39
Goga Kushtrim: 0470-73 43 80

Mejla oss

Om Wexnet

Vi erbjuder fiber till alla typer av fastigheter i Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö kommun. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter och tjänster för att stötta våra kunders behov och accelerera den digitala omställningen.

Läs mer om Wexnet