Fiber på ny adress

Dags att flytta? Då vill du kanske försäkra dig om att du kan få supersnabbt bredband via fiber även på din nya adress. Tänk på det här innan flyttlasset går.

  1. Kolla om Wexnet levererar fiber till din nya bostad
    Det enklaste sättet att se om vi kan leverera bredband, tv och telefoni via fiber är att göra en sökning i vår portal. Då kan du se om din nya adress ligger på en gata som är ansluten till Wexnets fibernät eller inte.
  2. Ta reda på om du kan flytta med din befintliga Wexnet-anslutning till din nya adress
    Om fastigheten du ska flytta till är ansluten till Wexnet kan du enkelt komma igång med ditt befintliga abonnemang i din nya bostad. Du kopplar in din dator med en nätverkskabel direkt till fiberswitchen och bredbandsuttaget i bostaden och loggar in på Mina sidor med dina vanliga inloggningsuppgifter. Du behöver inte säga upp eller flytta dina tjänster i förväg. Har du inte skapat användarnamn och lösenord måste du först aktivera ditt konto med en aktiveringskod från oss för att sedan skapa dina inloggningsuppgifter.
  3. Har den nya bostaden inte fiber? Säg upp ditt nätavtal
    Om du flyttar till en bostad utan fiber från Wexnet kan du inte ta med dina tjänster. Då behöver du istället säga upp nätavtalet hos oss. Dina tjänster säger du upp hos din tjänsteleverantör eller på Mina sidor.

Kom igång med din fiberanslutning

Vi guidar dig steg för steg för att du ska komma igång snabbt med din anslutning.

Kom igång