Sponsring

För oss på Wexnet är det en självklarhet att på olika sätt bidra till att utveckla lokalsamhället. Vi sponsrar lokala föreningar och aktiviteter som arbetar för att främja ett hållbart samhälle eller har koppling till vår öppna fiberinfrastruktur. Läs mer och inspireras av några organisationer och föreningar som vi sponsrar.

Ansök om sponsring

Vi sponsrar föreningar och aktiviteter inom idrott, kultur och samhälle med koppling till vår öppna fiberinfrastruktur och/eller ett hållbart samhälle.

Skicka sponsringsansökan

 

Några av våra samarbeten

Seniornet

Seniornet

Wexnet sponsrar föreningen Seniornet där pensionärer håller sig uppdaterade med utbildningar kring digital teknik. Ett område som har varit aktuellt är säkerhet och bedrägeri. 

 

 

Om samarbetet

Furuby IF

Furuby IF

För Wexnet är det viktigt att stötta det lokala föreningslivet. När Furuby IF nyligen renoverade sin klubbstuga fick de hjälp av Wexnet att dra in fiber. – För föreningen betyder detta allt, säger föreningens ordförande Thomas Klüft.

Om samarbetet

Östers IF

Östers IF

– Partnerskapet med Wexnet är viktigt för oss för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår ungdoms- och akademiverksamhet på den nivå som vi gör idag. Det innebär bland annat att vi kan ha högutbildade och erfarna tränare och ledare för våra ungdomslag, berättar Jens Magnusson, klubbdirektör Östers IF.

Om samarbetet

Teknikum

Teknikum

Tänk att få hålla på med din passion på skoltid! Det får eleverna på Teknikums e-sportsinriktning göra. 2,5 timmar i veckan coachas de i spelet Counter Strike och utöver det får de individbaserad träning med en idrottslärare.

Om samarbetet