Sponsring

För oss på Wexnet är det en självklarhet att på olika sätt bidra till att utveckla lokalsamhället. Vi sponsrar lokala föreningar och aktiviteter som arbetar för att främja ett hållbart samhälle eller har koppling till vår öppna fiberinfrastruktur. Läs mer och inspireras av några organisationer och föreningar som vi sponsrar.

Ansök om sponsring

Vi sponsrar föreningar och aktiviteter inom idrott, kultur och samhälle med koppling till vår öppna fiberinfrastruktur och/eller ett hållbart samhälle.

Skicka sponsringsansökan

Viktigt med en aktiv fritid

Viktigt med en aktiv fritid

– Partnerskapet med Wexnet är viktigt för oss för att vi ska kunna fortsätta bedriva vår ungdoms- och akademiverksamhet på den nivå som vi gör idag. Det innebär bland annat att vi kan ha högutbildade och erfarna tränare och ledare för våra ungdomslag, berättar Jens Magnusson, klubbdirektör Östers IF.

Om samarbetet

De utövar sin passion under skoltid

De utövar sin passion under skoltid

Tänk att få hålla på med din passion på skoltid! Det får eleverna på Teknikums e-sportsinriktning göra. 2,5 timmar i veckan coachas de i spelet Counter Strike och utöver det får de individbaserad träning med en idrottslärare.

Om samarbetet