Sponsring

För oss på Wexnet är det en självklarhet att på olika sätt bidra till att utveckla lokalsamhället. Vi sponsrar lokala föreningar och aktiviteter som arbetar för att främja ett hållbart samhälle eller har koppling till vår öppna fiberinfrastruktur. Läs mer och inspireras av några organisationer och föreningar som vi sponsrar.

Ansök om sponsring

Vi sponsrar föreningar och aktiviteter inom idrott, kultur och samhälle med koppling till vår öppna fiberinfrastruktur och/eller ett hållbart samhälle.

Skicka sponsringsansökan

Viktigt med en aktiv fritid

Viktigt med en aktiv fritid

Det går snabbt och precist. Bollar flyger i luften och snabba fötter på den gröna gräsmattan blandas med skratt och ryggdunk. Trots att det är i slutet av mars och borde vara vår är vinden hård och luften kall – men det gör inget, det är onsdag kväll och fotbollsträning för grabbarna i Östers P15 och stämningen är på topp.

Om samarbetet

De utövar sin passion under skoltid

De utövar sin passion under skoltid

Tänk att få hålla på med din passion på skoltid! Det får eleverna på Teknikums e-sportsinriktning göra. 2,5 timmar i veckan coachas de i spelet Counter Strike och utöver det får de individbaserad träning med en idrottslärare.

Om samarbetet