Bostadsrättsförening och flerbostadshus

Att ansluta till fiber höjer värdet på fastigheten och ger mervärde för dina boende. Wexnet erbjuder fiber till hyresfastigheter och flerbostadshus i Alvesta, Lessebo, Tingsryd och Växjö kommun. Med Wexnet får de boende ett öppet fibernät med ett stort utbud av digitala och prisvärda tjänster. De kan välja fritt vilken leverantör de vill ha för bredband, tv och telefoni.

 

I filmen berättar vi om vårt erbjudande till BRF och flerbostadshus och vad vår roll som lokalt stadsnät innebär.

Framtidssäkert

Fiber är en framtidssäker teknik som täcker utökade behov längre fram och gör din fastighet redo för samhällets digitala utveckling. De boende kan bekymmersfritt följa med i den tekniska utvecklingen.

Stabilt och driftsäkert

Wexnet jobbar hela tiden med att öka driftssäkerheten och tillgängligheten på våra tjänster. Vår tillgänglighet ligger på 99,991 % och vi övervakar nätet dygnet runt, årets alla dagar. Eftersom fibern är nergrävd i marken är den mindre känslig för störningar.

Läs om hur vi arbetar för ett stabilt fibernät

Vi finns nära dig

Hos oss får du en personlig kontakt. Våra kundansvariga är proffs på vilka lokala förutsättningar som finns och hjälper dig att hitta den bästa lösningen. Vi finns alltid nära dig och de boende för att kunna ge personlig service.

Välutbyggt nät ger låga kostnader

Kostnaden för att ansluta din fastighet varierar beroende på avståndet till anslutningspunkten. Anslutningskostnaden är vanligtvis låg eftersom Wexnets fibernät är väl utbyggt i alla fyra kommuner. Finns det ett befintligt fastighetsnät i fastigheten kan vi koppla på oss på det. Finns det inte redan ett fastighetsnät hjälper vi gärna till att bygga det. Kontakta någon av våra kundansvariga på salj@wexnet.se för att ta reda på förutsättningar för just din fastighet.

Billigare månadskostnad

Med kollektivt nätavtal får de boende billigare månadskostnad och kan välja tjänster fritt mellan olika leverantörer. Varje hushåll kan välja tjänster, hastigheter, kanaler och leverantörer utifrån deras behov. 

Nya möjligheter

För dig som fastighetsägare skapas möjligheten att koppla en rad smarta tjänster som gör fastigheten extra attraktiv och minskar dina utgifter genom exempelvis smarta sensorer. Du kan bland annat skapa ett digitalt passagesystem eller system för bokning av tvättid.

Läs om smarta sensorer för flerbostadshus och företag

Anpassade för BRF och samfällighet

Tjänster

Det här får dina hyresgäster

Det här får dina hyresgäster

Tillgång till:

  • Stort utbud av digitala och prisvärda tjänster med överlägsen hastighet.
  • Utbud av välfärdstjänster som digitalt trygghetslarm, digital nattillsyn eller larm när dörrar och fönster öppnas.
  • Lägre månadskostnad.
  • Varje hushåll kan välja tjänster, hastigheter, kanaler och leverantörer utifrån deras behov. Se tjänster och priser i vår tjänsteportal.
  • Tillgång till obegränsad datamängd.

Jag vill veta mer

Kul att du är intresserad av våra tjänster! Kontakta våra kundansvariga via e-post salj@wexnet.se eller ring 0470-70 33 33, så undersöker vi möjligheterna med att ansluta din fastighet och tar fram en offert.

Kontakta oss