Vem behöver julklappar när det finns julappar?

Vad vore en jul utan julklappar? Ganska rolig – det finns ju julappar! Nedan listar vi appar som är underhållande, praktiska och stämningshöjande. Vi på Wexnet vill önska dig en riktigt god uppkopplad jul!

Räkna ner till julafton!

Inget är som väntans tider. Med appen Christmas Countdown räknar du ned dagarna till julafton. Varje advent får du dessutom packa upp ett litet paket. Hurra!

Till Android: Christmas Countdown

 

Få hjälp med rim till klapparna

Kommer du inte på rim till julklapparna? Då är julrimsappen perfekt! Du söker på julklappen du ska ge bort och får upp mängder av förslag på rim.

Till iPhone och iPad: Julrim

Önska god jul med egen animation

Alla blir glada när det dimper ner en julhälsning på mailen, Messenger eller sms. Med Animated Christmas Greetings gör du egna söta och animerade julhälsningar.

Till iPhone och iPad: Animated Christmas Greetings

 

Måla egna julkort

December kan vara stressig. Varför inte koppla av med att måla egna julkort och julhälsningar? Glada och nöjda familjemedlemmar, vänner och bekanta som tar emot dem får du på köpet.

Till Android: Julfärg

 

Santa fotobås

Ta roliga och festliga selfies och förvandla ditt eget eller dina vänners ansikten till en jultomte med hjälp av olika klistermärken. Juligt och kuligt.

Till iPhone: Jul Foto

 

Mer pussel till barnen!

Att pussla hör julen till. Varför inte låta barnen testa att göra det digitalt? I appen Julpussel – Spel till jul finns olika pussel med färgglada bilder och överraskande effekter.

Till iPhone och iPad: Julpussel – Spel till jul

 

Maxa myset med brasa

Har du ingen egen öppen spis eller kamin att mysa framför under julen så kan du ladda ner appen winter fireplace och streama på tv: n. Skapar garanterat mysfaktor!

Till iPhone: Winter fireplace

Till Android: Virtual fireplace

 

Sedan har vi då de där apparna som man kanske inte kopplar ihop enbart med julen, men som förgyller tillvaron även i juletid. Särskilt eftersom många av oss har lite mer tid under julledigheten.

 

Glöm inte julmusiken!

Spotify behöver ingen närmare presentation. Alla vet hur det funkar – och att den just nu svämmar över av olika julspellistor. Testa att sök på “Christmas” så får du själv se.

 

Kalle Anka – när det passar dig

Klockan 15 på julafton är det Kalle Anka som traditionen bjuder. Men du vet väl att det går att titta i efterhand om jullunchen drar ut på tiden? På SVT Play finns dessutom en massa annat bra innehåll att plöja under julen.

 

Tid för läsning

När läste eller lyssnade du på en bok senast? På Storytel finns garanterat den där boken som du har tänkt läsa länge. Bädda sedan ner dig under en filt. Eller varför inte slå två flugor i en smäll och lyssna när du tar en promenad i det krispiga vintervädret.

 

Till sist …

Vill vi på Wexnet passa på att önska dig en riktigt härlig jul och ett gott nytt år!

2023-11-28