5 relevanta appar för plugget

Hösten är snart här och därmed dags att börja plugga. Vi på vill tipsa om fem relevanta appar som kan ta dina studier till en högre nivå.

 1. Studentkortet/Mecenat
  Här hittar du studentrabatter som är snälla mot din plånbok. Du kan tom söka platsbaserade rabatter. Dessutom kan du använda appen för att styrka att du är student, tex vid resor.

 2. Exam Countdown
  Med appen får du koll på hur långt det är kvar tills tentan eller inlämningsuppgiften, så att du kan planera din pluggtid. 

 3. Headspace
  Pausa ditt pluggande regelbundet! Här kan hitta olika tekniker och program för att slappna av, meditera och släppa pluggstressen.

 4. 1password
  Du bör ha unika lösenord för alla dina olika applikationer, för bästa möjliga säkerhet. Håll koll på alla dina lösenord med en app, som både kan hjälpa dig att generera säkra lösenord, komma ihåg alla dina lösenord och kopplas ihop med din dator när du ska logga in.
 5. aNote
  Studietiden kan vara en av dina bästa perioder i livet! Varför inte ta en bild varje dag och skriva ner en anteckning om dagen i en app? Det kommer du garanterat uppskatta om några år. Du kan ha lösenord så att ingen kommer åt dina anteckningar. Dessutom har appen ett fliksystem så att du kan strukturera dina anteckningar i olika kategorier.

2021-08-06