Med fiber är du del av något större!

Vi har byggt och levererat fiber i över 25 år. Flera hundra mil fibernät som möjliggör en uppkopplad vardag för dig och alla andra. Det är lätt att ta för givet, men sanningen är att fiber är en riktig superkraft. Det skapar möjligheter till att bo var du vill, jobba var du vill - ett liv helt utan begränsningar.


”Hela världen öppnas upp med fiber”

Furuby IF är en liten förening med stora drömmar. När klubbstugan på Furuvallen renoverades fick de hjälp av oss på Wexnet för att dra in fiber. Ordförande Thomas Klüft berättar mer om satsningen.

 

 

”Med fiber förverkligar vi livsdrömmar”

Kan man driva företag när man bor på landet? Ja, i alla fall om man har fiber. Vi besöker vår kund Axel Hjelmer. Han är skogsägare, ekonom och företagare. 

 

 

”Det bästa med fiber är att det är så snabbt”

Familjen Wimmerström har just flyttat in i ett nybyggt hus i Tingsryd. Med fiber från Wexnet kan hela familjen surfa, streama, jobba och göra ärenden online.

 

Ökad livskvalitet - idag och i framtiden

Ökad livskvalitet - idag och i framtiden

Genom att leverera en öppen fiberinfrastruktur skapas flera möjligheter för ett hållbart samhälle. När du surfar, arbetar hemifrån eller kollar på fiber-tv, då är det vår vardag – som underlättar din. 

Så jobbar vi med hållbarhet

Fibernätet kopplar upp Kronoberg

Fibernätet kopplar upp Kronoberg

Utbyggnaden av fiber går raskt framåt i våra fyra kommuner. Via det öppna stadsnätet kan du surfa, ringa och kolla på tv. Men hur framtidssäkert är egentligen fiber? 

Wexnets Peter Eklund berättar