Din nya switch

Här hittar du samlad information om din nya CTS-switch och vart du kan vända dig om du behöver hjälp med installationen.

Följ guide för att installera din CTS-switch

Följ guide för att installera din CTS-switch

Vi förklarar hur du installerar din nya switch steg för steg. 

Se guide

Hjälp med installationen

Vår tekniska support kan vägleda dig. Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart vi kan. Vår support har öppet vardagar klockan 8-17. 

Till formulär

Varför behöver jag byta switch?

Vi på Wexnet utför flera planerade arbeten för att förbättra och framtidssäkra vårt fibernät till dig som kund. Ofta byter vi ut en del av vår utrustning eller utför programvaruuppgraderingar för att kunna leverera ett fibernät som motsvarar samhällets behov. Packetfront är en äldre modell som inte har uppgraderats på cirka 10 år, vilket gör att fiberanslutningen med dessa switchar kommer sluta fungera efter att ett sådant arbete utförts i ditt område. Det är därför viktigt att du installerar din nya switch. Wexnet kontaktar alltid berörda kunder i god tid innan ett sådant arbete utförs.

Wexnets planerade arbeten

Kontrollera att lamporna lyser rätt

Power= lyser grönt
Status= lyser grönt
WAN= lyser eller blinkar orange.
Lan 1-5= lyser eller blinkar grönt eller orange.

Nya funktioner med CTS-switchen

CTS-switchen är av modellen HES-3106. I jämförelse med Packetfront är CTS förberedd för ny modernare teknik som bland annat möjliggör snabbare hastigheter och stödjer IPv6. Läs fler funktioner i CTS produktblad.

CTS HES-3106