Försiktighetsåtgärder på grund av coronaviruset

Då vi levererar samhällsviktiga tjänster till invånarna på de orter vi är verksamma i måste vi kunna leverera våra tjänster dygnet runt. Under pandemin jobbar vi på Wexnet på som vanligt för att se till att du har en trygg uppkopplad vardag genom vårt fibernät.

 

Även om många restriktioner som införts under pandemin nu tagits bort fortsätter vi värna om våra medarbetare och om dig som kund. Därför fortsätter vi med tydliga riktlinjer kring handhygien och uppmanar alla medarbetare att stanna hemma vid minsta symptom som kan innebära smittosamma sjukdomar.

Vår riskbedömning och rekommendationer bygger på ett nära samarbete med Växjö kommun, myndigheters information och behovet av att säkerställa våra leveranser till dig som kund. Vi följer rekommendationerna från våra myndigheter och arbetar kontinuerligt med att utvärdera och hantera risker som kan uppstå och uppdaterar våra åtgärder och information därefter.

Under de här omständigheterna jobbar vi på Wexnet på som vanligt för att se till att du har en trygg uppkopplad vardag genom vårt fibernät. Så att du och din familj kan fortsätta jobba hemifrån, streama filmer, titta på HD-tv, och spela spel samtidigt.