Vi behöver dina kontaktuppgifter

Fyll i nedanstående fält så att vi vet att vi har rätt kontaktuppgifter till dig.

Teknisk kontaktperson

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna hjälpa dig med ditt ärende och kommer att behandlas av personal på Wexnet. De personuppgifter vi samlar in behandlas enligt de lagar och förordningar som gäller vid tidpunkten. Här kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Varför behöver ni mina kontaktuppgifter?

Vi har skickat ett brev till dig med information om att vi kommer avsluta statisk ip-adress. För att din fiberanslutning fortsatt ska fungera behöver du byta från statisk till dynamisk ip-adress. Efter att du har ändrat dina nätverksinställningar till dynamisk ip-adress så kommer vi att kunna låsa denna till din MAC-adress. Detta innebär att du får behålla samma ip-adress som tidigare och du kommer kunna använda ip-adressen på samma sätt som du gör idag.

Bytet kommer ske vid olika tillfällen, där du blir informerad när det är dags för dig. För att du ska få information på ett snabbt och smidigt sätt behöver vi säkerställa att dina kontaktuppgifter är rätt.

Har du frågor om detta får du gärna kontakta oss.

Mejla oss

Guide för att ändra nätverksinställningar

Vi har tagit fram en guide som beskriver hur du steg för steg ändrar från statisk till dynamisk ip-adress i en router. Tänk på att guiden är generell och stegen kan skilja sig beroende på tillverkare.

Ladda ner guide