Pimpa utrustningen

Trött på sladdar, adaptrar och kontakter som trasslar ihop sig? Här har vi samlat fiffiga tips på vad du kan göra för att pimpa tillbehören till din dator eller åtminstone samla dem på ett vettigt sätt.

  • Göm smart och investera i en sladdgömma eller fixa en själv. På så sätt kan du samla alla sladdar på ett och samma ställe. Gör du en egen har du dessutom möjlighet att göra den precis så som du vill ha den, så att den passar i just ditt hem. Ligger sladden över halva golvet? Testa att fästa den längs med en list, en bords- eller dörrkant för att den inte ska framträda så tydligt.
  • Tänk tvärtom! Istället för att fundera på hur du bäst kan gömma undan sladdar som bara är i vägen kan du tänka tvärtom. Pimpa sladden och låt den vara en kul inredningsdetalj, kanske klä om den i något snyggt material. Varför inte göra det till en mysig pysselstund med barnen eller samla vännerna för en stunds kreativitet?
  • Pimpa laptopen. Gör din laptop personlig med snygga klistermärken, eller skal. Bara du sätter gränserna – låt fantasin flöda!

Ta för vana att koppla ur utrustningen från eluttaget innan du påbörjar ditt projekt. Safety first!

2018-03-17