Anslut till vårt öppna stadsnät

Anslut

Förutom att fiber är supersnabbt är uppkopplingen även stabil och påverkas inte av väder och vind. På sikt är det dessutom ett framtidssäkert och prisvärt alternativ.

Med oss får du ett öppet fibernät. Det betyder att du väljer fritt vilken leverantör du vill ha för bredband, tv och telefoni – du kan få hela hemmets kommunikation ur ett enda fiberuttag. 

Fiber är en framtidssäker teknik som gör att du blir redo för framtidens olika tjänster. Redan idag kan du få en uppkoppling på upp till 1000 Mbit/s. 

 Hög kapacitet

Hög kapacitet

Du kan streama filmer, titta på HD-tv, ladda ner musik eller spel – samtidigt.

Du väljer själv

Du väljer själv

Välj fritt mellan olika leverantörer, tjänster och innehåll.

Låga priser

Låga priser

Ett öppet fibernät med fri konkurrens ger billigare tjänster och gör att du kan sänka dina månadskostnader.

Varför ska just jag ha fiber?

Barnfamilj

Barnfamilj

För dig och din familj är internet troligen en helt naturlig ingrediens i vardagen. Ni använder datorer, surfplattor och mobiltelefoner till allt från att spela onlinespel och lyssna på musik till att beställa mat, betala räkningar och sälja barnens urvuxna vinterskor på Blocket. Du uppskattar alldeles särskilt den höga kapacitet och den stabila uppkoppling som bara fiber kan erbjuda.

Ung vuxen

Ung vuxen

Om du är 20 år eller yngre har du levt hela ditt liv med tillgång till internet, och kan inte ens föreställa dig ett liv utan mobil. Fiber för dig är frihet. Du vill ha en snabb uppkoppling utan begränsningar, så att du kan streama musik, kolla på tv, spela spel och chatta med kompisarna samtidigt. Efter studenten siktar du på att bo kvar ett tag hemma, hitta ett jobb eller kanske plugga något kul via nätet på distans.

Pensionär

Pensionär

För dig som är lite äldre och som plötsligt får lite mer tid över för vardagen kan fiber ge extra livskvalitet. Med en stabil och pålitlig uppkoppling kan du se på film, betala räkningar och läsa lokaltidningen på plattan. Du har sedan du blev pensionär skaffat ett konto både på Facebook och Instagram och barnbarnen hjälper dig ladda hem appar du kan ringa helt gratis med. Fiber ser du som en smart och prisvärd investering som om du bor i hus även höjer värdet. Inte för att du tänker sälja nu, men kanske längre fram.

Egenföretagare

Egenföretagare

Du är egenföretagare, driver hela företaget från bostaden och tycker att fiber är det bästa som hänt sedan svenska fotbollslandslaget tog VM-brons 1994. Du får all kommunikation du behöver till en låg månadskostnad. Tidigare hade du uppkoppling via ADSL, men med fiber behöver du aldrig buffra, ladda eller vänta. Och det funkar lika bra dygnet runt, även om hela familjen är uppkopplad samtidigt.

Ensamstående äldre

Ensamstående äldre

För dig på ålderns höst kan fiber få en helt annan betydelse. Du kanske inte surfar vare sig med plattan, dator eller mobil, men det finns många andra praktiska användningsområden. Med Wexnets fibernät får du till exempel tillgång till digitalt trygghetslarm, digital nattillsyn, olika larm och andra vård och omsorgstjänster. Det blir en trygghet både för dig i hemmet och för dina anhöriga en bit bort.