Tjänster

Roligare fritid med Wexnet

Tjänster

Med oss får du ett öppet fibernät. Det betyder att du väljer fritt vilken leverantör du vill ha för bredband, tv och telefoni.

Första gången du ska sätta igång dina tjänster krävs det att du befinner dig i den byggnad dit fibern är kopplad.

Vad kostar det? 

För att använda våra tjänster betalar du nätavgift till oss. Ordinarie nätavgift för privatpersoner är 150 kr/mån oavsett hur många tjänster du använder. I vissa fall ingår nätavgiften i hyran.

Utöver nätavgiften betalar du för den tjänst du önskar. Beloppet beror på vilken tjänst och leverantör du valt. Besök tjänsteportalen för att se vad du kan välja mellan. 

Ändringar i vårt tjänsteutbud 

Från och med 1 maj 2018 förändrar vi de hastigheter vi erbjuder i vårt nät. Utvecklingen går framåt snabbt och våra kunder använder idag fler och fler tjänster som kräver allt större kapacitet. För att möta denna utveckling investerar vi nu i ett högkvalitativt nät med hastigheter från 100/10 Mbit/s upp till 1000/100 Mbit/s. I samband med att vi kan erbjuda högre hastigheter, renodlar vi vårt tjänsteutbud genom att ta bort vissa hastigheter så att det blir enkelt att överblicka vilka produkter du som kund kan välja. Logga in på Mina sidor för att se vilka tjänster du kan beställa.