Ta ditt hem till en ny nivå

Vill du få ditt boende enklare, tryggare och mer personligt? Då finns det anledning att satsa på smart teknik som bidrar till ökad bekvämlighet, säkerhet och energibesparing. Vi på Wexnet skapar förutsättningarna för en stabil bredbandsuppkoppling och smarta funktioner i ditt hem. Vad skulle du säga om:

Bilder från ditt kylskåp
Tänk dig ett kylskåp som, varje gång du öppnar dörren, tar bilder som laddas upp i en app – då behöver du inte fundera över vad du har i kylen när du står i affären.

Varning för vattenläcka
Genom att installera vattendetektorer i köket kan du får en varning till mobilen så snart fuktnivåerna ändras. Det finns också funktioner som gör att vattnet automatiskt stängs av om golvet blir fuktigt.

Diska via mobilen
Kör igång diskmaskinen via en app i mobilen och ha ren disk när du kommer hem från jobbet.

Få larm

Flera leverantörer av hemlarm erbjuder idag smarta appar som är uppkopplade mot det larmsystem du har i ditt hus – så att du snabbt märker om en dörr eller fönster öppnas.

Tänd belysningen
Styr belysningen via en app när du inte är hemma. På så sätt kan du förhindra objudna gäster. Du kan också installera rörelsedetektorer, som tex höjer eller dimrar belysningen när du går in i ett rum.

Bo kvar länge

Tack vare trygghetskamera kan personal inom hemtjänsten att titta till en person utan att fysiskt vara på plats. Det gör att du eller dina anhöriga kan känna trygghet och bo kvar i hemmet länge.

Mät inomhuskvaliteten

Med hjälp av sensorer är det möjligt att säkerställa en god inomhusmiljö. Du kan till exempel få information om temperatur, luftfuktighet, bullernivå, koldioxidnivå och ljusstyrka i rum och garageutrymmen.

För fler exempel på hur du kan uppgradera ditt hem, se mer på www.wexnet.se och kontakta oss för kostnadsfri rådgivning.

Privat: salj@wexnet.se
Företag: foretag@wexnet.se

2021-08-30